Trondheim kino

Trondheim Kino driver to kinoer i Trondheim - Nova og Prinsen. Begge kinoene har totalt 19 kinosaler - Prinsen er med 8 saler og Nova er med 11. Trondheim Kino er også populært med filmfestivalen Kosmorama. Navnet av festivalen kommer etter en av de første teatrene i Trondheim.

Som nesten alle norske kinoer tilbyr begge Nova og Prinsen 3D-kino. Lyd og lyskvaliteten i hallene er også veldig bra. Derfor er begge kinoer mellom de beste i Norge.

En av de viktigste målene for Trondheim Kino er å tiltrekke til salene så mye publikum som mulig. Det er derfor Trondheim Kino tilbyr mange extras. Bortsett fra de nyeste filmer og gode lys og lyd i salene, alle kan bestille extras som gavebilletter, rabatt for faste kunder og mange andre.

Hvis noen vill ha gavebilletter for vennene sine de skal bli pakket inn i en nydelig pakke og vil være en flott gave til en bursdag, jul, nyttårsaften eller en annen god anledning.

For sine faste kunder tilbyr Trondheim Kino rabatt billetter.

Kino haller i Trondheim er også ofte brukt til konferanser og møter. Mer informasjon hvordan kan du gjøre det kan finnes i det offisielle Trondheim Kino nettstedet.

Billetter til filmer på Nova og Prinsen kan kjøpes både i kinoer og i Internet på .

Kinoer åpningstidene er som følger:

Nova - Mandag til fredag mellom klokka 15:45 og 21:15 og på lørdag og søndag mellom klokka 12:15 og 21:15

Prinsen - mandag til torsdag mellom klokka 09:15 og 21:15, på fredag mellom klokka 09:15 og 23:15, på lørdag mellom klokka 12:15 og 23:15 og på søndag mellom klokka 12:15 og 21:15.

 

 

Du er på: Forsiden | Kino i Norge | Trondheim Kino
noe
noe
noe
noe
noe
noe
noe
noe
noe
noe
noe
noe
noe