Bergenkino

Bergen Kino er et kommunalt aksjeselskap som driver de to kinoer i Bergen - Magnus Barfot og Konsertpaleet. Hovedoppgaven for Bergen Kino er å ta vare på og opprettholde utviklingen av kinoer og øke innbyggernes interesse. Det kan sikkert sies at fra av alle lokale kino organisasjoner i Norge er Bergen Kino en av de mest aktive.

Å tiltrekke publikum inn i kinoer tilbyr Bergen Kino en rekke ukonvensjonelle metoder som Bursdagsfeiring på kino, årlige billetter til lave priser, kinokort og gavebilletter.

Hvis du vil ha en bursdagsfest på kino skal du få et pent dekket bord med ballonger, mat, drikke og alt nødvendig for deg og vennene dine. Etter det skal du ha en fin film på kino. Vil du vite mer om denne tjenesten? Her finner du informasjonen - bergenkino.no/incoming/article457568.ece

Hvis du er i dårlig tid til å kjøpe en billett, kan du enkelt gjøre det enten online eller via telefon. Nummeret er 820 00 082.

Spesielt for barna og deres foreldre er det en så kalt Babykino. I den med mindre støy og lys foreldrene kan se filmer med barna sine.

For de som liker alvorlige filmer hver torsdag er en spesiell dag med de såkalte Seniorkino.

Bergen Kino program finner du her.
Du er på: Forsiden | Kino i Norge | Bergenkino