Britannia Hotel

Britannia Hotel er et av de eldste hotellene i Trondheim. Det er et luksuriøse hotell som tiltrekker gjestene sine med tradisjoner og historie. Grunnlagt i 1897, hotellet var en del av noen av de største momenter i Trondheim og Norge.

Hotellet har 216 rom pluss 31 suiter og spesielle rom. De spesielle rommene i Britannia hotel er unike fordi hvert rom er arrangert i stil med noen av de største norske kunstnere.

I Britannia hotell vil du finne rom laget i stil med Henning Meyer, Roar Wold, Lars Tiller, Ramon Isern, Jakob Weidemann, Jan Vincent Johannessen, Jens Johannessen, Inger Sitter, Odd Nerdrum, John Rolseth, Håkon Gullvåg, Flettfrid Andresen, Håkon Bleken, Kjell Stig Amdam og Vebjørn Sand.

Den luksus i rommene er kombinert med en unik artisteri, noe som gjør Britannia hotel et bemerkelsesverdig sted å slappe av i Trondheim.

De andre rommene tilbyr også luksus og komfort. Hvert standard rom har en seng med en minimum bredde på 90 centimeter. Rommene har en LCD-TV, en minibar, en telefon, et skrivebord og internett. I Queen enkeltrommene har gjestene også en kar.

I dobbeltrommene sengene bredde starter fra 160 cm. Det gjør dem svært behagelig for hvile og avslapning. Gjestene som velger å slappe av i Superior dobbeltrom kan bruke en kar. De som har valgt Deluxe dobbeltrom har en privat safe og en kaffe/te maskin.

Hver leilighet i Britannia hotel har sin egen unike stil. Det kommer fra de arkitektoniske elementene av hotellet. Rommene har alle nødvendige fasiliteter for klassen av hotellet pluss en balkong og en vakker utsikt til byen.

For reservasjoner på Britannia hotel kan du ringe til 47 73 800 800. Du kan også bestille et rom med e-post - britannia@britannia.no.

Mer om hotellet og de tjenestene det tilbyr, kan du finne i Internet på -

 

 


Vis større kart
Du er på: Forsiden | Hoteller i Norge | Hoteller i Trondheim | Britannia Hotel