Thon Hotel Maritim

Thon Hotel Maritim er et luksuriøst hotell som ligger i sentrum av Stavanger. Hotellet tilbyr 223 rom og suiter. Takket være sin gode beliggenhet Thon Hotel Maritim er et utmerket sted å begynne en tur rundt Stavanger. Det er også ideelt for konferanser med kapasiteten sin til å ta imot opptil 150 personer i hallene sine.

Thon Hotel Maritim ligger nær alle de store knutepunktene i Stavanger. Hotellet tilbyr også gode parkeringsmuligheter. I nærheten er en busstasjon og jernbanestasjonen. Nær er også de fleste av attraksjoner i Stavanger.

En fordel med Thon Hotel Maritim er også den frie Internett-tilkobling som dekker hotellet. Det er også rom hvor røyken er tillatt.

Hotellet tilbyr suiter med separate rom, business rom med to senger og stort rom med en dobbeltseng. Det er rom for familier med tre senger og mulighet for ekstra senger.

Hotellet tilbyr også standard dobbeltrom med felles og enkle senger og to typer hybler. På Thon Hotel Maritim kan du også finne små leiligheter med ett eller to senger.

Hotellet ligger i Kongsgaten 32, 4005 Stavanger. For mer informasjon om hotellet kan du ringe på 47 51 85 05 00. Informasjon kan du også få med en e-post til maritim@thonhotels.no.

Hvis du ønsker å lære mer om Thon Hotel Maritim besøk hotellets nettside, som er .

 

 


Vis større kart
Du er på: Forsiden | Hoteller i Norge | Hoteller i Stavanger | Thon Hotel Maritim