Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger

Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger fortryller sine gjester først med utsikten sin som i løpet av natten med blå og gule fargene sine er en av attraksjonene i området. Hotellet tilbyr 196 rom og 8 suiter, alle med gratis internettilgang, en kaffetrakter og en safe. Frokosten er inkludert i prisen.

Rommene på Radisson Blu Royal Hotel er delt inn i ulike kategorier.

En standard rom som med sine 18 kvadratmeter kan romme mellom ett og fire gjester. En business class rom, som tilbyr fordeler som betalkanaler, frokost i rommet med gratis avis og en telefon med direktelinje.

De åtte suiter i Radisson Blu Royal Hotel tilbyr eksklusiv komfort og plass. Hver av dem er 60 kvadratmeter stor og har en fantastisk utsikt over Stavanger. Bortsett fra dette, alle som sover i suiter kan nyte mange andre fordeler.

Radisson Blu Royal Hotel tilbyr også en sofistikert bar og restaurant i lobbyen. Bortsett fra alt dette hotellet er en av de beste hotellene for konferanser og seminarer. Hotellet har sju møterom, som kan romme opptil 750 personer. Hvert av konferansesalene er utstyrt med de nødvendige for konferanser utstyr.

Hotellet ligger i sentrum av Stavanger og det er mange attraksjoner i nærheten. Bare 260 meter fra Radisson Blu Royal Hotel er den berømte katedralen i Stavanger.

Det lokale museet er litt langt og nær er også den Norske Oljemuseum, som er den eneste av sitt slag i Norge. Byens kunstgalleri ligger omtrent en kilometer fra hotellet og er et utmerket reisemål for en spasertur.

Hvis du vil vite mer om hotellet eller du vil spørre om noe mer besøk hotellets hjemmeside

For bestilling eller mer informasjon kan du kontakte med hotellet på telefon +47 51 76 60 00 eller å sende en epost til info.royal.stavanger@radissonblu.com

 

 


Vis større kart
Du er på: Forsiden | Hoteller i Norge | Hoteller i Stavanger | Radisson Blu Royal Hotel