Comfort Hotel Grand Central

Det er 12 gode grunner til å bli Comfort Hotel Grand Central gjest. Starter med alle de interessante steder å se i Oslo kjører gjennom alle gratis kaffe eller te du kan drikke og avslutt med de lave prisene.

Du kan få en bedre pris på Comfort Hotel Grand Central, fordi de har fjernet noen av de dyreste tjenestene som minibar eller romservice. Men selv uten de dyre tjenester vil du fortsatt ha en perfekt hvile på Comfort Hotel Grand Central.

Hotellet ligger på Jernbanetorget gata eller med andre ord i nærheten av Oslo sentrum. Bare noen få skritt fra hotellet finner du alle mulige transport i byen - drosjer, busser, trikker, t-bane og kommunale sykler. Men den beste er å ha en fin tur rundt en av de vakreste gatene i hovedstaden - Karl Johan som starter rett utenfor hotelldøren.

Snart vil hotellet åpne den italienske restauranten Bella Bambina, som lover det beste pasta i byen.

Hotellet ligger på Jernbanetorget gata 0154 Oslo. For reservasjoner og forespørsler kan du bruke telefonen +47 22 98 28 00.

Mer informasjon kan du finne på Comfort Hotel Grand Central side i internet - og også på Facebook - https:/ /www.facebook.com/ComfortGC?fref=ts

 

 


Vis større kart
Du er på: Forsiden | Hoteller i Norge | Hoteller i Oslo | Grand Central