Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport ligger ved siden av flyplassen i Bergen. De er så nær at er koblet med tunnel og når du ankommer i Bergen du kan gå direkte til rommet ditt. Bortsett fra sin nærhet til flyplassen tilbyr Clarion Hotel Bergen Airport en klassisk og luksuriøs omgivelser, som du sikkert kommer til å like.

Hotellet har 200 rom og er på 6 etasjer. I øverste etasje er det avslapning og treningssenter, som er et flott sted å slappe av etter en lang flytur. Alle rommene har trippel vinduer, som sikrer fred og ro.

Alle dobbeltrommene er delt inn i seks kategorier - Standard, Superior, Deluxe, Juniorsuiter, Suiter og Penthouse Suite. Alle rommene har en plasma-TV med fri tilgang til mange kanaler. Det er også gratis tilgang til trådløs Internett-tilkobling. Mange av rommene i alle kategorier har badekar for ditt velvære.

Ligger ved siden av flyplassen er Clarion Hotel Bergen Airport et perfekt sted for konferanser og forretningsmøter. Hotellet har konferanserom som kan romme opp til 1200 personer.

For sine gjester har hotellet også 28 gratis parkeringsplasser og noen andre som du kan ta med rabatt. Mer informasjon om det kan du finne på hotellets resepsjon.

Mer informasjon kan også bli funnet på hotellets nettside, som er på .

Du kan også besøke Facebook-siden av Clarion Hotel Bergen Airport - http://www.facebook.com/clarionbergenairport eller å følge hotellet på Twitter - http://www.twitter.com/clarionbergen

For å bestille rom kan du ringe i Bergen på 56 10 00 00 eller med e-post cl.bergen.airport@choice.no

 

 


Vis større kart
Du er på: Forsiden | Hoteller i Norge | Hoteller i Bergen | Clarion Hotel Bergen Airport