Best Western hotell Hordaheimen

Som et Best Western hotell tilbyr Hordaheimen i Bergen en virkelig flott atmosfære for gjestene sine. Det kan ikke være annerledes fordi hotellet var grunnlagt nesten et århundre siden - det var i 1918 da de første gjestene ble ønsket velkommen i Hordaheimen.

I dag har hotellet 88 rom, 33 av dem er luksusrom. I hvert rom kan du finne en telefon, kabel-og betal-TV, luksuriøse møbler og et bad. Utsikten fra de fleste rommene i hotellet er til den pittoreske gågaten i Bergen - en av de største attraksjonene i byen.

Hotellet ligger på 5004 18 C. Sundtsgate eller med andre ord i sentrum av Bergen. Nær til hotellet er en busstopp med direkte forbindelse til flyplassen. Nær er også noen av de største attraksjonene i byen - porten, fisketorget og den berømte Akvariet i Bergen.

Best Western Hordaheimen er en flott mulighet for forretnings møter med sine to konferanserom, som kan romme opptil 65 personer. Rommene har fullt utstyr for profesjonelle arrangementer.

Mer om hotellet og hvordan å bestille et rom kan du finne på hotellets nettside

For mer informasjon og bestilling kan du bruke telefonnummeret i Bergen 55 33 50 00 eller en e-post booking@hordaheimen.no

 

 


Vis større kart
Du er på: Forsiden | Hoteller i Norge | Hoteller i Bergen | Best Western hotell Hordaheimen